VÅRA PRODUKTER

HTW AB representerar det välrenommerade, tjeckiska, familjeföretaget PILANAs produktprogram.
Vi är den enda representanten av deras sortiment i Sverige. Pilanakoncernen spänner över en stort know-how inom verktygsbranschen; maskinknivar, sågblad, bandsågblad, borrar, handverktyg mm.
Företaget som grundades redan i början av 30-talet har en lång tradition baserad på tjeckisk hantverkstradition och uppfyller alla tänkbara kvalitetskrav enligt DIN och ISO. PILANA är en av de allra största i Europa inom sitt segment och exporterar mer än 60 % av sin produktion världen över. Flera namnkunniga kunder återfinns i deras register t ex Stora Enso, UPM Kymmene mfl

HTW AB erbjuder sågklingor med garanterad kvalitet till i första hand trä- och metallindustrin, innebärande att vi inte säljer några sågklingor som vi inte testat och utvärderat innan. Våra klingor tillhör de bästa på marknaden och får inte förväxlas med sk Kina-klingor som i regel inte går att slipa. Vårt kunnande har sin bas i ett mer än 40 år långt engagemang av maskindetaljer till livsmedelsindustrins processmaskiner. Därifrån har vi fått vår erfarenhet om kvaliténs och skärpans betydelse för en fullgod prestanda kapacitetsmässigt. I kombination med en hög servicegrad och ett outstanding grundmaterial i form av PILANAs sortiment, vill vi påstå att vi har ett av marknadens mest konkurrenskraftiga erbjudande till byggbutiken, det mindre sågverket, byggentreprenören, golv- och hyvleri och alla andra företag som har behov av kapning. Vår målsättning är ett optimalt sågsnitt som sparar kostnader på råmaterialet och en dyr efterbearbetning, i kombination med ett attraktivt pris.

Vi tillhandahåller också en kvalificerad slipservice på våra HM-klingor (upp till 500 mm radie) och HSS-klingor (upp till 700 mm radie). Efter ett par dagar har du en nyslipad klinga i din hand och kan lugnt fortsätta din bearbetning med ett oförminskat kapacitetsutnyttjande. Genom att teckna ett leveransavtal med oss baserat på dina behov, ser vi till att du ständigt har de klingor du behöver för att optimera din produktion. När din klinga är slut skickar vi med en ny i enlighet med den överenskommelse vi träffat, enkelt, snabbt och kostnadseffektivt.

Kontakta oss, så hjälper vi dig med en lösning som passar dina specifika behov för optimalt utbyte, livslängd och funktion.

Sagklingor_HM

Sagklingor_2016